Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈμαθε τα εuχάριστα νέα η Τατιάνα Στεφανίδου, της το είπαν νωρίς το...

Έμαθε τα εuχάριστα νέα η Τατιάνα Στεφανίδου, της το είπαν νωρίς το πρωί και δεν μπορεί να κρúψει την χαρά της

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τη συνεργασία της με τον Alpha, παρά τις έντονες φήμες ότι την επόμενη σεζόν σκέφτεται να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ.

Για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη παραμένει η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha

Ειδικότερα, πέρυσι, η παρουσιάστρια της εκπομπής T-Live υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με τον Alpha kai aυτή τη στιγμή διανύει τον πρώτο χρόνο και αναμένεται το καλοκαίρι η ενεργοποίηση και του επόμενου.

Δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής της παρουσιάστριας στον ΣΚΑΪ, αν και μόνο εκείνη και ο Γιώργος Λιάγκας αργότερα, κατάφεραν στη ζώνη 11:30 – 13:30 να φέρουν διψήφια νούμερα τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό.

Έτοιμη για πασαρέλα: Η Τατιάνα Στεφανίδου σαν 25χρονο μοντέλο φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν & αποθεώθηκε

Μία από τις πρωτοποριακές τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξης – Καλοκαιριού του 2024 είναι η τεχνική του color blocking, ή αλλιώς η τέχνη του να συνδυάζεις διαφορετικά, έντονα χρώματα μαζί στο ίδιο σύνολο. Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως αφοσιωμένη στη μόδα, υιοθέτησε αυτήν την τάση από τις πρώτες στην Ελλάδα και αναμφίβολα το στιλ της απαιτεί την άμεση αντιγραφή… ήδη από χθες!

Η παρουσιάστρια παρουσίασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα εντυπωσιακό σύνολο που περιλάμβανε μια εντυπωσιακή πλισέ φούστα σε έντονη απόχρωση κίτρινου, μια μαρινιέρα με επιπλέον λεπτομέρειες σε φούξια απόχρωση, και γόβες που ταιριάζουν ακριβώς στο ίδιο χρώμα.

Το εν λόγω σύνολο είναι εξαιρετικό για κάθε στιγμή της ημέρας και μπορεί να φορεθεί από το γραφείο έως την έξοδο για ένα βραδινό ποτό. Η μαρινιέρα, φυσικά, αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι που είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές, καθώς μπορεί να φορεθεί τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Επιπλέον, αποτελεί ιδανική βάση για τη δημιουργία ενδυματολογικών συνδυασμών, όπως αυτό που παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τα πιο σημαντικά