Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε

27 Ιανουαρίου, 202312:16 ΜΜ
More videos

Άσχημα νέα πληροφορήθηκε ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αναφορικά με την τηλεοπτική του πορεία στον ANT1.

Ο ίδιος γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1968 στην Κόρινθο. Είναι Έλληνας κωμικός ηθοποιός με συμμετοχές στην τηλεόραση, κωμικές εκπομπές και σειρές, αλλά και επιθεωρήσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ο Μάρκος Σεφερλής, τη σεζόν 2021, αποφάσισε να εκτελέσει χρέη παρουσιαστή μέσα από το παιχνίδι 5Χ5 του ΑΝΤ1 και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία, κάτι το οποίο δείχνει και η απόφαση του καναλιού να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Τι συνέβη όμως χθες 25 Ιανουαρίου με την εκπομπή του 5Χ5;

Χθες, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ήταν μια δύσκολη και άσχημη ημέρα για τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς η εκπομπή του σε τηλεθέαση σημείωσε μόλις 9,5% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε ποσοστά έφτασε 5.6 – 9.1 – 9.2 – 9.3 – 13.0.

Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, καθώς αρκετές εκπομπές έχουν κακές ημέρες και την επόμενη κάνουν την ανατροπή, φτάνοντας την τηλεθέαση στα ύψη. Ειδικά, εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής απολαμβάνει αυτό που κάνει, όπως έχει δηλώσει.
Δείτε αναλυτικά την τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης

STAR: Τροχός της τύχης 17,0

ΑΝΤ1: 5 χ 5 9,2

MEGA: The Chase 15,5

ALPHA: Deal 11,9

EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 2,6

ΣΚΑΙ: My Style Rocks 9,2

ΣΚΑΙ: Άγρια γη 5,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News