Ελπίδα Νίνου: Σόκαρε στην κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Αποκάλυψε ότι γέννησε ένα νεκρό κοριτσάκι

7 Σεπτεμβρίου, 2022 12:51 ΜΜ
More videos

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την Ελπίδα Νίνου να έχει ανέβει στο βήμα για να καταθέσει. Η σύζυγος του κατηγορούμενου ηθοποιού δίνει τη δική της εκδοχή για τις τρεις καταγγέλλουσες, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σοκ για την προσωπική της ζωή.

Όπως μετέφερε ο Θάνος Βάγιος στο Πρωινό, η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ξέσπασε σε λυγμούς απαντώντας σε ερώτηση ενόρκου σχετικά με το αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, ανεξάρτητα από το αν πιστεύει ή όχι τις καταγγέλλουσες.

Κι ενώ η πρόεδρος προσπάθησε να την προστατέψει από την ερώτηση, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη επέμεινε στο να απαντήσει. «Είμαι μία γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι έχασε έξι παιδιά στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει και πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της Δημήτρη έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι για εννέα μήνες.

Όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Ελπίδα Νίνου ανέφερε πως ανάμεσα στις αποβολές που είχε, γέννησε κι ένα νεκρό κοριτσάκι.

Με όλα όσα κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου, η ατμόσφαιρα μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η διακοπή της δίκης.