Ελληνικό: Η θυσία της Σέρι – «Ίσως η σκυλίτσα μου έσωσε κάποιο παιδάκι» λέει ο ιδιοκτήτης

27 Ιανουαρίου, 20224:52 ΜΜ
More videos

Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας που βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία, στη λεωφόρο Ιασωνίδου στο Ελληνικό, όταν ο εναέριος ξεχασμένος χριστουγεννιάτικος στολισμός, υποχώρησε από το βάρος του χιονιού, παρασύροντας δύο κολώνες της ΔΕΗ, οι οποίες κόπηκαν στη μέση και τα ηλεκτροφόρα καλώδια έπεσαν στο δρόμο, στο πεζοδρόμιο και πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

“Αυτό το καλώδιο στην Ιασωνίδου στο Ελληνικό ήταν η αιτία να πάθει ηλεκτροπληξία η Σέρι μου…Αφού είχε ειδοποιηθεί από το πρωί ο δήμος, δεν έβαλε κάποια κορδέλα και παρόλο που ήταν εκεί και ξεστόλιζαν τα λαμπάκια που κατέστρεψε η χιονοθύελλα δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία ως προς τα ακάλυπτα καλώδια. Χθες πάλι με έναν υπάλληλο και ένα σκυλάκι έγινε το ίδιο ευτυχώς γλίτωσαν αυτοί…Ίσως η Σέρι μου έσωσε κάποιο παιδάκι …. έχω κρατήσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις” λέει ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας Nikos Tzourmetis.

Δεκάδες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναδεικνύουν το μπάχαλο που επικρατούσε στην Ιασωνίδου, με τα γυμνά καλώδια να κρέμονται για ώρες και παιδάκια να παίζουν αμέριμνα με το χιόνι. Έπρεπε να σκοτωθεί η Σέρι και να κινδυνέψουν ένα άλλο σκυλάκι με τον ιδιοκτήτη του για να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι και να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης!

“Τα λαμπάκια από το βάρος του χιονιού παρέσυραν προς τα κάτω και καλώδια της ΔΕΗ, επίσης είδα κάποια παιδιά να τραβάνε τα καλώδια και να γίνονται εκρήξεις σε κολώνες της ΔΕΗ και λάμπες” λέει ένας κάτοικος

“Η καταστροφή για τις κολώνες είναι σίγουρα από τα λαμπάκια” λέει κάποιος άλλος “Την ημέρα του χιονιού τα λαμπάκια είχαν φτάσει ως την άσφαλτο. Είμαι κάτοικος τής Ιασωνίδου το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Πέρναγαν αυτοκίνητα και τα παρέσυραν. Έχω σχετικές φωτογραφίες. Όσο για το άτυχο σκυλάκι είναι πραγματικότητα ότι το κτύπησε το ρεύμα και μάλιστα εγώ ο ίδιος είχα στείλει μήνυμα για να έρθει κάποιος γιατί φοβόμουνα μην σκοτωθεί άνθρωπος”.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της Σέρι:

Πηγή: notia.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News