Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕλληνικό ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού έχει γίνει ανάρπαστο στη Μύκονο

Ελληνικό ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού έχει γίνει ανάρπαστο στη Μύκονο

Από τον Όλυμπο στην Μύκονο και από εκεί στην Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ένα ελαιόλαδο που παράγεται στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας και πωλείται στα ράφια του καταστήματος Anapolo στο νησί των Ανέμων έχει γίνει ανάρπαστο στους Άραβες και Ρώσους μεγιστάνες.

Το εξαιρετικής ποιότητας λάδι Myst Gold διάφερει από τα υπόλοιπα ελαιόλαδα, αφού περιέχει βρώσιμο χρυσό 24 καρατίων, ο οποίος φαίνεται σαν μικρά φύλλα χαρίζοντας του μια εντυπωσιακή όψη. Εξίσου εντυπωσιακή και πρωτότυπη είναι και η σχεδίαση του μπουκαλιού για την οποία έχει αποσπάσει δύο διεθνή βραβεία και η οποία του έχει χαρίσει μια θέση στο Hall of Fame For Design του Σικάγο.

Εμπνευστής και δημιουργός του… υγρού χρυσού είναι o αρχιτέκονας Γιάννης Τσαπανίδης από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχουν καταφέρει ώστε το το προϊόν τους να φιγουράρει στα καλύτερα καταστήματα τροφίμων του Ντουμπάι, της Ιαπωνίας και της Αγγλίας. Εδώ στην Ελλάδα πωλείται μόνο στην Αθήνα και στην Μύκονο με το μπουκαλάκι των 500ml να κοστίζει €110.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά