Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕλληνική επιγραφή κοσμεί την πρόσοψη φαρμακείου στο Τόκιο: «Όλα για τους ασθενείς»

Ελληνική επιγραφή κοσμεί την πρόσοψη φαρμακείου στο Τόκιο: «Όλα για τους ασθενείς»

Μια ελληνική φράση κοσμεί την είσοδο ενός φαρμακείου στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα, πάνω από την είσοδο του φαρμακείου, υπάρχει σκαλισμένη στα ελληνικά με μεγάλα γράμματα, η φράση «Όλα για τους ασθενείς».

Δίπλα στην είσοδο, είναι τοποθετημένη μια πινακίδα, η οποία εξηγεί στους πελάτες τι σημαίνει αυτό που αντικρίζουν και είναι γραμμένο στα ελληνικά και για ποιο λόγο προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Στην πινακίδα, αναγράφεται το εξής:

«Τα ελληνικά γράμματα που είναι σκαλισμένα πάνω από την είσοδο, μεταφράζονται ως “Όλα για τους ασθενείς” και εκφράζουν τη φιλοσοφία του φαρμακείου μας σχετικά με την ιατρική φροντίδα.

Πιστεύουμε ότι είναι απόλυτη ευθύνη όλων των επαγγελματιών υγείας, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακοποιών, να έχουν ως προτεραιότητα τη συνεισφορά στους ασθενείς.

farmakeio tokyo greecejapan pinakida.jpg

Η πινακίδα δίπλα στην είσοδο που εξηγεί τον λόγο για τον οποίο γράφτηκε η ελληνική φράση / Φωτογραφία: GreeceJapan.com

Εμείς οι υπάλληλοι του φαρμακείου Κακέι εργαζόμαστε έχοντας πάντα κατά νου την αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας των πελατών μας.

Κεντζιρό Κάτο, Φαρμακείο Κακέι».

To «Φαρμακείο Κακέι» του κυρίου Κεντζιρό Κάτο βρίσκεται στην περιοχή Ακάσι-τσο, τρία λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό του Τσουκίτζι, όπως αναφέρει η Τζούνκο Ναγκάτα, η οποία επιμελήθηκε το θέμα για το greecejapan.com.

farmakeio tokyo greecejapan 2.jpg

Πηγή: iefimeridaΤα πιο σημαντικά