Ελληνικά, μοναδικά πιστοποιημένα προϊόντα στα My Market

29 Ιουνίου, 201812:41 ΜΜ
More videos

Στους Έλληνες αρέσει πολύ το φαγητό. Και τα τελευταία χρόνια επενδύουν σε gourmet μοναδικά ελληνικά προϊόντα. Επιθυμούν να τα βάζουν στο τραπέζι τους ελληνικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας και προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ).

Για αυτό ακριβώς το λόγο, οι καταναλωτές είναι υποψιασμένοι απαιτώντας πιστοποιήσεις και διαδικασίες που διασφαλίζουν ότι αυτό που γράφει η ετικέτα είναι η πραγματικότητα. Και ότι έχουν την σωστή τιμή.

Τα My Market  είναι πρωταθλητής στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και κυρίως τα gourmet μοναδικά γευστικά ελληνικά προϊόντα που κάνει το τραπέζι μας «μια ακόμα αφορμή για ένα γευστικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα νωπά προϊόντα και η μαναβική είναι πάντα φρέσκα. Τα προϊόντα φθάνουν άμεσα στον καταναλωτή εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους διατηρώντας την φρεσκάδα τους. Το στοιχείο του φρέσκου των προϊόντων μας διασφαλίζεται μέσω αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από την παραλαβή έως και την πώληση των προϊόντων, τηρώντας παράλληλα τις ενδεδειγμένες συνθήκες διατήρησης της ψυκτικής αλυσίδας τους  (π.χ θερμοκρασία, υγρασία κλπ)  και οι οποίες επαληθεύονται μέσω αυτόματων συστημάτων καταγραφής.

Κατά την παραλαβή τους  πραγματοποιείται , καθημερινά, ποιοτικός έλεγχος σε κάθε παλέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ταυτόχρονα ελέγχονται και καταγράφονται οι θερμοκρασίες των προϊόντων και  οι αριθμοί παρτίδας, προκειμένου να υπάρχει πλήρης ιχνηλασιμότητα των προϊόντων σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής μας αλυσίδας, μέχρι και τον τελικό καταναλωτή.

Εντυπωσιακή καινοτομία αποτελεί,  ειδικά για τα προϊόντα μαναβικής, το γεγονός ότι ο καταναλωτής μπορεί μέσα από το smartphone του, με το σκανάρισμα του qrcode που υπάρχει το καρτελάκι του προϊόντος στο κατάστημα, να έχει πλήρη εικόνα της διαδρομής του προϊόντος από το χωράφι του παραγωγού μέχρι και το ράφι του καταστήματος.

Όλα τα φορτηγά που εξυπηρετούν το δίκτυο καταστημάτων My market διαθέτουν ξεχωριστούς χώρους μεταφοράς προϊόντων εντός του θαλάμου μεταφοράς σε διαφορετικές θερμοκρασιακές συνθήκες διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πλήρη τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας από την παραλαβή των προϊόντων έως και την τοποθέτηση τους στο ράφι των καταστημάτων.

Η τεχνολογία ενισχύει τον αποτελεσματικότερο έλεγχο.  Όλα τα σημεία ελέγχου, ψυκτικοί θάλαμοι αποθήκης και φορτηγά διανομής παρακολουθούνται καθημερινά με διαδικτυακή εφαρμογή, ως προς τις απαιτούμενες θερμοκρασίες αποθήκευσης και μεταφοράς ανά κατηγορία προϊόντος.

Πέραν από τα αυστηρά τεχνικά χαρακτηριστικά σημασία έχει και η ποικιλία. Για παράδειγμα, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα που άνοιξε στην Αλσούπολη και βρίσκεται στην Λ. Καποδιστρίου στα σύνορα της Αλσούπολης με το Π.Ψυχικό. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα με άρτιο εξοπλισμό, με δύο ορόφους πώλησης με συνολικό εμβαδό 893τμ καθώς και θέσεις στάθμευσης στον περιβάλλοντα χώρο.

Σε αυτό το κατάστημα έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση για ελληνικά gourmet ΠΟΠ προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Ενδεικτικά στα ράφια του νέου My Market θα βρείτε: Σύγκλινο Μάνης, αυγοτάραχο σε 2 τύπους από το Μεσολόγγι, ελληνικά βιολογικά αυγά, παγωτό καϊμάκι από βουβαλίσιο γάλα, γιαούρτι από ελληνικό βουβαλίσιο γάλα. Βιολογικό βούτυρο, κοπανιστή Μυκόνου, βιολογική γραβιέρα, αλάτι χοντρό βράχου Κυθήρων, φάβα Φενεού, και χαρουπάλευρο ανάμεσα στα άλλα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News