Ελληνίδα κωμικός το τρίτο «πιο αστείο άτομο του κόσμου»

14 Δεκεμβρίου, 2016 1:18 ΠΜ
More videos

Την τρίτη θέση κέρδισε η Ελληνίδα κωμικός Κατερίνα Βρανά στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το πιο αστείο άτομο του κόσμου», που διοργάνωσε το Laugh Factory. Στο πρώτο και δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν δύο άντρες, ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες, αντίστοιχα.

KaterinaVranaPage

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση, τόσο για την Κατερίνα, όσο και για τη χώρα μας, αν αναλογιστεί κανείς πως η αναμέτρηση ήταν σκληρή, αφού το αστείο κορίτσι με τα πλούσια κατσαρά μαλλιά κλήθηκε ν’ αναμετρηθεί με κωμικούς από χώρες με πληθυσμό πολλαπλάσιο της Ελλάδας και ο νικητής αναδεικνύονταν μόνο μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Το χρονικό μιας επιτυχίας

-Στον πρώτο γύρο διαγωνίστηκαν 89 κωμικοί από 56 χώρες, με διαδικτυακή ψηφοφορία κοινού. Η Κατερίνα έλαβε την 15η θέση, παίρνοντας εισιτήριο για τον ημιτελικό.

-Ημιτελικός: Οι είκοσι κωμικοί που προκρίθηκαν βρέθηκαν στο Ελσίνκι, όπου παρουσίασαν τα σόου τους μπροστά στους κριτές. Η τελική βαθμολογία τους προέκυψε κατά 50% από τις ψήφους των κριτών και κατά 50% από την διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού. Η Κατερίνα Βρανά πήρε από τους πλέον ειδικούς την υψηλότερη βαθμολογία (9-10-10).

– Τελικός: Οι πέντε κωμικοί παρουσίασαν για μια ακόμη φορά live τα σόου τους και το κοινό είχε στη διάθεσή του μόλις 24 ώρες για να αναδείξει – και πάλι μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας – τους νικητές. Η Κατερίνα Βρανά, η μόνη γυναίκα κωμικός που βρέθηκε στον τελικό, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

KaterinaVranaPage

Η Κατερίνα Βρανά συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη παράστασή της «About Sex» στο θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι), στις 26 και 27 Δεκεμβρίου και 1, 2, 3, 8, 9 και 10 Ιανουαρίου.

Δείτε την στο βίντεο να μας λέει ευχαριστώ στα Αγγλικά σε όλων των πλανήτη!

[naftemporiki] [KaterinaVranaPage]