Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
διεθνήΕλληνίδα κέρδισε τον τίτλο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ποpνοστάρ» στην Ευρώπη

Ελληνίδα κέρδισε τον τίτλο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ποpνοστάρ» στην Ευρώπη

Έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό βραβείο ποpνό και παραμένει στις ΤΟP επιλογές! Πρόκειται για την όμορφη μελαχρινή Ina Sirina.

Σημαντική διάκριση για τον χώρο της κατέκτησε η ποpνοστάρ Ina, καθώς κατέκτησε τίτλο στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής ποpνοστάρ», στο δίκτυο εpωτικών ταινιών DDF.

c86ec4dc6570808b1b0bac4ff1c63df1

Η Ina Sirina, σαγήνευσε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα ποpνοστάρ ανακηρύχθηκε «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη». Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται επίσης τιμητική αναφορά για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή.

Στο βιογραφικό της Ina για τον διαγωνισμό αναφέρεται πως η Ελληνίδα στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα «Όpγια στο ΚΤΕΠ» ήταν η πρώτη της εpωτική ταινία. Η ίδια δηλώνει φανατική των οpγίων, γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει στο «πετσί του ρόλου».

673c29403e487c2c5516d377b3e54766

Η Ina είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η ποpνοστάρ είναι το «Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες νυμφομανείς» και «Το Μπάτσελορ της Ina στο Μπαλί».

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων ποpνοστάρ στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο εpωτικών ταινιών DDF.

61bfee279f0e534bdc1ffbc6700e322e 43

Τα πιο σημαντικά