Έλληνας ομογενής γύρισε τη «Μάντισσα» στη Νέα Υόρκη

26 Ιουνίου, 2017 5:44 ΜΜ
More videos

To βίντεοκλιπ της «Μάντισσας» της Μαρίνας Σάττι δεν έγινε μόνο viral στο You Tube αλλά φαίνεται ότι έδωσε «τροφή» σε καλλιτέχνες και όχι μόνο για να γυρίσουν τη δική τους εκδοχή.

Πριν από περίπου έναν μήνα, ο Δημήτρης Μακαλιάς διακωμώδησε (και αποδόμησε) το videoclip της Μάντισσας με ένα βίντεο που κατάφερε σε λίγα 24ωρα να γίνει viral.

Εναν μήνα μετά, πολλά χιλιόμετρα μακριά και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, η «Μάντισσα» έδωσε έμπνευση σε έναν Ελληνα ομογενή, τον Chris Semertzidis.

Στο βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του στο You Tube, βλέπουμε μια άλλη οπτικοποίηση της Μάντισσας και εκείνον να την τραγουδά με το δικό του accent και να λικνίζεται στους ρυθμούς της.

Ο Chris Semertzidis έχει το δικό του κοινό στο Facebook και τροφοδοτεί τη σελίδα του «Greek in the City» με χιουμοριστικά -και όχι μόνο- βίντεο των οποίων το concept φέρει την υπογραφή του.

«Το βίντεό μου επικεντρώνονται στη ζωή μου και στο τι είμαι. Κάνω βίντεο που αφορούν την κουλτούρα μου, τη Νέα Υόρκη, κωμικά σκετς, vlogs και πολλά ακόμα» αναφέρει ο Chris Semertzidis στη σελίδα του.

Δείτε το βίντεο

[Greek in the City]

Ακολουθήστε μας στο facebook: