Έλληνας μετανάστης έφτιαξε εστιατόριο στην Γερμανία που τρώει η Μέρκελ και οι πολιτικοί

2 Δεκεμβρίου, 2017 11:38 ΠΜ
More videos

Λατρεύει την ελληνική κουζίνα και κυρίως τα μπιφτέκια με την ελληνική σαλάτα. Η Μέρκελ κλείνει στο εστιατόριο Cassambalis κάθε εβδομάδα τραπέζι με την παρέα της αλλά και με γνωστούς Γερμανούς πολιτικούς.

Το πολυτελές εστιατόριο ανήκει στον Κώστα Κασαμπάλη , ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χώρο ιδιαίτερο, με ωραίο περιβάλλον και καταπληκτική κουζίνα, συνδυάζει άριστης ποιότητας προϊόντα και εξαιρετικές υπηρεσίες και έτσι έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές στην πόλη.

Δείτε το βίντεο:

Επιτυχημένοι Έλληνες στη Γερμανία: Κώστας Κασάμπαλης

Πόσοι εστιάτορες μπορούν να πουν ότι πελάτες τους είναι η γερμανίδα καγκελάριος, το μισό γερμανικό υπουργικό συμβούλιο, κατά καιρούς γερμανοί πρόεδροι της Δημοκρατίας αλλά και αρχηγοί κρατών άλλων χωρών, για παράδειγμα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα; Ένας από αυτούς τους ελάχιστους γαστρονόμους είναι Κώστας Κασάμπαλης στο Βερολίνο. #πορτραίτα #επιτυχημένοι_Έλληνες

Δημοσιεύτηκε από DW (Ελληνικά) στις Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Τα προϊόντα του είναι μόνο Ελληνικά και έχει σχεδόν τα πάντα στο μενού το οποίο έχει ως βάση την Κρητική κουζίνα. Ελαιόλαδο, κρασί, τσικουδιά, μέλι, φέτα, τζατζίκι, παστέλι, κουλουράκια, παξιμάδια είναι μερικά από τα δεκάδες προϊόντα που εξάγουν στην χώρα μας και καταλήγουν στα πιάτα εκλεκτών πελατών στα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας όπως η Μέρκελ.

[cassambalis]