Έλληνας ηθοποιός ταξίδεψε 3.570 χλμ με τη μοτοσικλέτα του στο βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης

20 Ιουλίου, 20177:52 ΜΜ
More videos

Ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, ολοκλήρωσε με επιτυχία το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, οδηγώντας Honda CRF1000L Africa Twin.

Yorgos Pirpassopoulos

Το Νόρντκαπ, το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο των φίλων της μοτοσυκλέτας, καθώς χιλιάδες το επισκέπτονται κάθε χρόνο από κάθε σημείο του κόσμου. Στην 1η αποστολή Adventure Roads της Honda, συμμετείχε μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας με μεγάλη επιρροή – μπλόγκερς, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της βιομηχανίας. Το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Ιουνίου-3 Ιουλίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos

«Το άψογα οργανωμένο ταξίδι που ετοίμασε η Honda για τις σαράντα Africa Twin με τους ετερόκλητους αναβάτες, ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η εμπειρία μου με την Africa Twin ήταν μοναδική, καθώς πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο ασφαλείς και φιλικές μοτοσυκλέτες, με εξαιρετική προστασία από τον αέρα, πολύ γκάζι – για τα δικά μου δεδομένα και πολύ ξεκούραστη, ακόμη και μετά από πολλές ώρες οδήγησης», τόνισε ο Έλληνας ηθοποιός, λίγο μετά την επιστροφή του.

Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos

Ο ίδιος, μάλιστα, κάνοντας μια αναδρομή του ταξιδιού του, επισήμανε πως: “απ’ όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο, μένει μία χαρακτηριστική γεύση, μία απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σ’ ένα τέλειο αντίγραφο.”

Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos

“Όταν φτάνεις στο Νόρντκαπ, έχεις την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Έχεις προσδώσει στο σημείο σχεδόν μεταφυσικές ιδιότητες όλες αυτές τις μέρες, όσο ταξιδεύεις παράλληλα με τον Βόρειο Ατλαντικό για να το προσεγγίσεις. Εκείνη τη στιγμή, όλα τα χιλιόμετρα που διάνυσες μετουσιώνονται σε ένα χειροπιαστό πράγμα, αγγίζεις το μνημείο στην άκρη και νιώθεις το δρόμο που διέσχισες για να φτάσεις εκεί. Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές.”

Yorgos Pirpassopoulos

Yorgos Pirpassopoulos

[newsbeast]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News