Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΈλληνας αστυνομικός κάνει καμπάνια στο διαδίκτυο κατά των εμβολίων

Έλληνας αστυνομικός κάνει καμπάνια στο διαδίκτυο κατά των εμβολίων

Ένας αστυνομικός ανεβάζει βίντεο στο youtube, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Μέσω του προσωπικού καναλιού που διατηρεί στο youtube, ένας εν ενεργεία αστυνομικός σχολιάζει αρνητικά την επέμβαση των συναδέλφων του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειωθήκαν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ και αντιεμβολιαστων στο Σύνταγμα.

Ο λόγος, για αρνητή εν ενεργεία αστυνομικό που έχει προκαλέσει ταραχή στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ανεβάζει βίντεο στο κανάλι του, με τα οποία εκφράζει την αντίθεσή του με τους εμβολιασμούς.

«Γεια χαρά είμαι ο Τηλέμαχος κι αυτό είναι ένα βίντεο για τα υποχρεωτικά self-tests», αναφέρει στην αρχή σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube.

Στο βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά Τεστ», που δείχνει τον υπαρχιφύλακα να φορά μια μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομίας, και σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορονοϊού φτάνει στο σημείο να παρομοιάσει την υποχρεωτικότητα των self-tests με… τον βιασμό μιας γυναίκας.

«Όταν διάβασα αυτό το κείμενο ανακοίνωσα σε φίλους και γνωστούς ότι θα αντιδράσω. Ένας εξ’ αυτών ήρθε να μου πει γιατί το ονομάζεις φακέλωμα και γιατί κάνεις τόσο πολύ θόρυβο από τη στιγμή που έχουν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα επειδή τα βάζει στο Facebook επειδή υπάρχουν γενικά στο Internet» αναφέρει ο εν ενεργεία αστυνομικός.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο υπαρχιφύλακας φτάνει στο σημείο να παρομοιάσει την υποχρεωτικότητα των self-tests με τον βιασμό μιας γυναίκας. «Δύο απλά παραδείγματα για να δείξω πόσο σημαντική είναι η συναίνεση. Το πρώτο παράδειγμα σου χτυπάει την πόρτα η αδερφή σου είναι με το αγόρι της. Έρχονται μέσα στο σπίτι μπαίνουν σε στο δωμάτιο κάνουν έρωτα, έρχονται σε συνουσία. Πάμε να δούμε την ίδια πράξη χωρίς συναίνεση έρχεται κάποιος σέρνοντας την αδερφή σου τα μαλλιά σου σπάει την πόρτα μπαίνει στο σπίτι και τη βιάζει. Και τις δύο φορές ήρθαν μαζί, μπήκαν στο σπίτι από την πόρτα και ήρθαν σε συνουσία, αλλά η μία πράξη καθόλα νόμιμη, ενώ η δεύτερη έχει πλημμελήματα και κακουργήματα», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Τα πιο σημαντικά