Ελλάς το μεγαλείο σου: Έξι υπάλληλοι ελέγχουν αν λειτουργεί σωστά το φωτοτυπικό στο ΙΚΑ Ορεστιάδας

30 Αυγούστου, 2015 3:54 ΠΜ
More videos

Απόφαση του ΙΚΑ Ορεστιάδας, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, προβλέπει την απασχόληση έξι ατόμων, για τη σωστή λειτουργία του φωτοτυπικού μηχανήματος!

Γέλια, σχόλια – κυρίως αρνητικά – αλλά και ερωτηματικά προκάλεσε η διάδοση εγγράφου για τον ορισμό επιτροπής παρακολούθησης καλής λειτουργίας ενός φωτοτυπικού μηχανήματος στο ΙΚΑ Ορεστιάδας!

Πρόκειται για έγγραφο, με το οποίο 6 υπάλληλοι, ήτοι τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη, συγκροτούν επιτροπή η οποία θα παρακολουθεί το εάν λειτουργεί σωστά το εν λόγω φωτοτυπικό μηχάνημα.

Το έγγραφο δεν άργησε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο, μιας και αναρτήθηκε στο Διαύγεια, με αποτέλεσμα να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αρκετούς χρήστες του δημοφιλούς μέσου, που έσπευσαν να σχολιάσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δημοσίου.

Φυσικά, η εν λόγω επιτροπή δεν αποτελεί πρωτοτυπία για το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ορεστιάδα, μιας και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σύνηθες στο Δημόσιο, καθώς στις κατά τόπους Υπηρεσίες ορίζονται υπάλληλοι που επιφορτίζονται με τον έλεγχο λειτουργίας των φωτοτυπικών μηχανημάτων!

Φαίνεται ωστόσο πως ο αριθμός των Υπαλλήλων αλλά και ο τρόπος με τον οποίον έχει συνταχθεί το έγγραφο αλλά και το γεγονός πως αρκετοί δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί (εδώ και χρόνια) το δημόσιο πως ήταν αυτά που πυροδότησης την βροχή σχολίων και επισημάνσεων.

Πηγή: Thrakitoday.com (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: