Το «Ελλαδάρα» του «άρχοντα των κρίκων» και το τσιγάρο του κόουτς

8 Οκτωβρίου, 2017 2:51 ΜΜ
More videos

Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που όταν ακούς το όνομα του, ο νους πηγαίνει μόνο στην… κορυφή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει χαρακτηριστεί «άρχοντας των κρίκων» και όχι άδικα. Το απέδειξε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 15.433 βαθμούς και έκανε το… χρυσό repeat, ενώ έγινε ο ένατος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κατακτά back to back παγκόσμιο τίτλο.

Παγκόσμιος με… «Ελλαδάρα»

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ!

«ΕΛΛΑΔΑΡΑ!» φώναξε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανεβάζοντας ξανά την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!
Υποκλινόμαστε και στον ΘΕΟ Δημήτρη Ράφτη, τον προπονητή των πέντε παγκόσμιων μεταλλίων, που είπε στον υπεραθλητή του: «Φιλάκια, πάω για τσιγάρο, απόλαυσέ το»!

Δημοσιεύτηκε από Hellenic Gymnastics Federation στις Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

 

Ο Πετρούνιας εκτέλεσε ιδανικά το πρόγραμμα του, αφήνοντας το Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν και τον Κινέζο, Λιου.

Ο Πετρούνιας παρέμεινε στο υψηλότερο σκαλί και στους πανηγυρισμούς του -με την εξασφάλιση του χρυσού- φίλησε την Ελληνική σημαία στη φόρμα του, λέγοντας προς τους φωτογράφους: «Ελλαδάρα».

Λίγο νωρίτερα, είχε πέσει στην αγκαλιά του προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, που τον άφησε για να τρέξει να πάει να κάνει ένα τσιγάρο! «Απόλαυσέ το» είπε ο κ. Ράφτης, εμφανώς ευτυχισμένος!

[HellenicGymnasticsFederation] [filathlos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: