Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Μιμήθηκε 7 τραγουδιστές αλλάζοντας διαρκώς τη φωνή του και τρέλανε τους πάντες

15 Οκτωβρίου, 2018 6:39 ΜΜ
More videos

Μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του Ταλέντου της Κυριακής, ο Αλεξάνδρου που κατάφερε να μιμηθεί επτά διάσημους καλλιτέχνες σε ένα και μόνο τραγούδι.

Το βράδυ της Κυριακής, ο ΣΚΑΙ πρόβαλε ένα ακόμη επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» στο οποίο η κριτική επιτροπή παρακολούθησε δεκάδες ανθρώπους που έφτασαν μπροστά τους, προκειμένου να τους πείσουν πως αυτό που κάνουν είναι ξεχωριστό.

Ανάμεσά τους ο Αλέξης Αλεξάνδρου, που μπορεί να έχει εξαιρετικές δυνατότητες στο τραγούδι, όμως επέλεξε κάτι πιο ιδιαίτερο. Παρουσιάστηκε μπροστά στους κριτές και ερμήνευσε το τραγούδι «Ζεϊμπέκικο» (Με αεροπλάνα και βαπόρια) αλλάζοντας τη φωνή του για να μιμηθεί επτά διάσημους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, οι κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους προκειμένου να μην βλέπουν τον υποψήφιο και έτσι να προσπαθούν να μαντέψουν τον καλλιτέχνη που μιμείται. Πάντως, είτε εκείνος υπήρξε πολύ καλός, είτε οι κριτές εξαιρετικοί στην ανακάλυψη του γρίφου, γιατί εντόπισαν και τις επτά μιμήσεις.

Δείτε το βίντεο

Οι καλλιτέχνες που μιμήθηκε ο διαγωνιζόμενος ήταν:

  1. Δημήτρης Μητροπάνος
  2. Πασχάλης Τερζής
  3. Θέμης Αδαμαντίδης
  4. Νίκος Παπάζογλου
  5. Βασίλης Παπακωνσταντίνου
  6. Στέλιος Καζαντζίδης
  7. Σωτηρία Μπέλλου

«Αυτό που έκανες είναι ξεχωριστό και ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει το ταλέντο που ψάχνουμε είναι και να είναι ξεχωριστό» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης. Την ίδια παρατήρηση έκαναν και οι Μαρία Μπακοδήμου και Γιώργος Καπουτζίδης που πέρασαν τον υποψήφιο στην επόμενη φάση.