Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕλiζαμπεθ Ελέτσι: «Στον Νεκτάριο με γοńτευσε ότι είναι σταθερóς, ήταν έpωτας από...

Ελiζαμπεθ Ελέτσι: «Στον Νεκτάριο με γοńτευσε ότι είναι σταθερóς, ήταν έpωτας από το Instagram»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της και το γαμήλιο ταξίδι τους

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και το ταξίδι του μέλιτος, που έκαναν στο Μπαλί.

Μιλώντας στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» αναφέρθηκε ξανά στο δώρο που τους έκαναν για τον γάμο τους ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα.

«Το καλύτερο δώρο γάμου ήταν ένα ποσό χρηματικό από τον κύριο Πλεύρη και την Τζώρτζια Σιακαβάρα. Εγώ δεν το περίμενα. Πολύ καλό ποσό. Μόνο οι συγγενείς σου δίνουν αυτό το ποσό», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον αγαπημένο της. «Είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι για έναν άντρα. Γενικά, είμαι πολύ δύσκολη. Ο Νεκτάριος, ο γιατρός μου, μου έκανε αυτό το κλικ. Ήταν έρωτας από το Ιnstagram. Ήξερε τα πάντα για μένα και στην αρχή, ήταν λίγο spooky. Αυτό που παρατηρώ μέρα με τη μέρα είναι πως είναι πιο τρελός από μένα και δεν το περίμενα ότι υπάρχει κάποιος πιο τρελός», εξήγησε.

Δείτε το βίντεοΓια τα μηνύματα που δέχεται στα social media, δήλωσε: «Απαξιώ για τα σχόλια. Στέλνουν μηνύματα στο Ιnstagram και στον Νεκτάριο, γυναίκες που θέλουν να εξεταστούν. Μια κοπελίτσα πριν από λίγο, μου έστειλε σε ποιο νοσοκομείο είναι ο άντρας μου για να πάει. Την έκανα μπλοκ».

Πρόσθεσε επίσης: «Με γοήτευσε ότι είναι σταθερός, οικογενειάρχης, ότι θέλει να κάνουμε παιδιά. Είμαι 40 χρονών και το λέω και το φωνάζω. Εννοείται ότι είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να γίνω μαμά».

Τέλος, επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση για το J2US. «Έχω σωστή φωνή και σωστή τοποθέτηση όπως μου έχουν πει. Λίγο πρέπει να φτιάξω τις ανάσες μου. Έχω αυτό το ωραίο βιμπράτο που έχουν όλες οι μαυρούλες».

Τα πιο σημαντικά