Η πρώην του Παντελίδη επέστρεψε: Kόπηκε από το Next Top Model και τα «πέταξε» στο Instagram

13 Οκτωβρίου, 2018 7:20 ΜΜ
More videos

Η 24χρονη Αναστασία Βοσκανίδου ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν με πολλούς τρόπους από τις πρώτες οντισιόν του Grecce ‘s Next Top Model καθώς κατάφερε να συζητιέται το όνομά της ακόμα και αν δεν πέρσα στην επόμενη φάση του ριάλιτι μόδας του Star.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή πήρε άριστα για το σώμα της από τους κριτές δεν πήρε όμως τα τρία ΝΑΙ που χρειαζόταν για να περάσει καθώς οι πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και τα χείλη της ήταν απαγορευτικές για την κριτική επιτροπή.

Η Αναστασία, που είχε συγκινηθεί όταν εξήγησε ότι στο παρελθόν την είχαν συνδέσει με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, φεύγοντας από το σόου είχε δηλώσει ότι οι κριτές έκαναν λάθος που δεν την πήραν.

Και με κάποιο τρόπο η μελαχρινή καλλονή προσπάθησε να δώσει την απάντησή της μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ο οποίος απαριθμεί πάνω από 100.000 followers, με μία φωτογραφία που άφηνε ελάχιστα στην φαντασία, αφού η Αναστασία πόζαρε ολόγuμνη, μέσα σε μία μπανιέρα, μόνο με αφρούς να καλύπτουν μέρη του σώματός της.

Τουλάχιστον βρήκε τον τομέα που κανείς δε θα της πει ότι δεν κάνει και δεν μπορεί να προχωρήσει.