Ελεύθερη μητέρα βγαίνει με μεγαλύτερους και πλούσιους άντρες για να της πληρώνουν τους λογαριασμούς

16 Σεπτεμβρίου, 2018 11:58 ΜΜ
More videos

Μια εργαζόμενη μητέρα 2 παιδιών εξήγησε πως το να βγαίνει με πλούσιους άντρες την βοήθησε να συμπληρώσει το εισόδημά της. Βέβαια, ούτε η οικογένειά της ούτε ο πατέρας των παιδιών της ξέρουν ότι βγαίνει με πλούσιους άντρες.

Η 26χρονη Άσλεϊ είναι μέλος στο Seeking.com, μια αμφιλεγόμενη σελίδα γνωριμιών το οποίο φέρνει κοντά νέα και όμορφα κοpίτσια με πλούσιους και μεγαλύτερους άντρες.

Η 26χρονη δήλωσε ότι γράφτηκε στην συγκεκριμένη σελίδα μετά από μια σειρά αποτυχημένων ειδυλλίων με την ελπίδα να ανακουφιστεί από το οικονομικό άγχος που υπήρχε στις προηγούμενες σχέσεις της.

“Αποφάσισα ότι αν ήταν να ξαναβγώ ραντεβού θα ήταν με κάποιον που θα μπορούσε να με ανακουφίσει από αυτό το άγχος”, εξήγησε η Άσλεϊ.

Η 26χρονη εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά, αλλά υποστηρίζει ότι αυτή η επιπλέον οικονομική ενίσχυση της επιτρέπει να κάνει περισσότερα πράγματα για την ίδια και τα παιδιά της.

Η Άσλεϊ έχει υπολογίσει ότι το μισό από το εισόδημά της προέρχεται από τα δώρα και τα χρήματα που της δίνουν αυτοί οι μεγαλύτεροι άντρες.

Παρόλο που έχει αποκαλύψει σε μερικούς φίλους της την αλήθεια για την ζωή της έχει επιλέξει να μην πει τίποτα στην οικογένειά της.

Το πιο ακριβό δώρο που της έχουν κάνει μέχρι τώρα είναι ένα iPhone X, αλλά η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε μια τσάντα Michael Kors επειδή ποτέ δεν είχε ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα για μια τσάντα.

Ο τωρινός άντρας με τον οποίο βγαίνει της έκανε δώρο ένα πολυτελές πάρτι γενεθλίων για τον γιο της.

“Θα συνεχίσω να το κάνω αυτό μέχρι να μπορέσω να ξαναγυρίσω στην σχολή μου και να βρω μια δουλειά με την οποία θα μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου και τα παιδιά μου”, ανέφερε η 26χρονη.

Στιγμιότυπο από τις διακοπές που έκανε η Άσλεϊ μαζί με έναν από τους άντρες που γνώρισε σε αυτή την ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να πει στα παιδιά της για αυτή την δουλειά της όταν μεγαλώσουν.

[dailymail]