«Έλεος… που ήσασταν τόσο καιρό;» Αποθέωσαν την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη

25 Ιανουαρίου, 20235:33 ΜΜ
More videos

«Έλεος» είχαμε μπουχτήσει στη μιζέρια και την κατήφεια. Αυτό φώναξε ο twitterοκοσμος που υποδέχθηκε με πολύ θετικά σχόλια την νέα εκπομπή του MEGA με τον ευφυή τίτλο «Έλεος» και παρουσιαστές το ξεχωριστό δίδυμο Αννίτα Πάνια και Ηλία Ψινάκη.

Το #eleos έγινε πρώτο trend ήδη από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής με τους χρήστες του twitter να αποθεώνουν τη «χημεία» μεταξύ Αννίτας Πάνια και Ηλία Ψινάκη, το χιούμορ τους, τις φαρμακερές αλλά όχι προσβλητικές ατάκες τους, την ευστροφία τους, το γρήγορο ρυθμό της εκπομπής.
Μπαίνοντας δυναμικά ξεκίνησαν κρίνοντας ο ένας τον άλλο με τρεις λέξεις και περιγράφοντας το περιεχόμενο και το στόχο της εκπομπής, μάλωσαν για τα σκηνικά και υποβλήθηκαν σε τεστ αλήθειας με δύσκολες ερωτήσεις και χωρίς να μασάνε τα λόγια τους. Το ύφος και οι απαντήσεις τους με τον Ψινάκη να βρίζει και το μηχάνημα, τον ανιχνευτή ψεύδους, ήταν όλα τα λεφτά…

Ήδη το twitter χειροκροτούσε. Η ξεχωριστή συνέντευξη του Αντώνη Σρόιτερ και τα μπιπ που συνόδευσαν ορισμένες ατάκες του Ηλία Ψινάκη δεν έμειναν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter, που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για το ταλέντο της Αννίτας Πάνια στις συνεντεύξεις.

Το τηλεοπτικό podcast, ξεχωριστή ενότητα της εκπομπής, εκτιμήθηκε δεόντως από το twitter δημιουργώντας από το πρώτο επεισόδιο νέες περσόνες όπως η γυναίκα κώνος…

Tweets που έγραψαν…. ιστορία:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News