Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

30 Μαρτίου, 2022 7:13 ΜΜ
More videos

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης 29 Μαρτίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο γνωστός δικηγόρος βρέθηκαν μαζί με τους γονείς της Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “On Ego” στο “Από μηχανής θέατρο”. Mε αυτή τους την εμφάνιση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου διέψευσαν για ακόμη μια φορά τις φήμες που ήθελαν τον γάμο τους να περνά κρίση αποδεικνύοντας πως παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Η τραγουδίστρια μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον σύζυγό μου αλλά δε μου αρέσει να τα συζητάμε αυτά».

Να θυμίσουμε πως ο Σπύρος Δημητρίου, από τη δική του πλευρα, μετά την προβολή του ρεπορτάζ που ήθελε τον γάμο του να περνά κρίση, είχε μιλήσει στο TLIFE διαψεύδοντας χαρακτηριστικά τις φήμες αυτές.

«Είναι τελείως άκυρες αυτές οι φήμες. Δόξα τω Θεώ βιώνουμε την πιο ευτυχή περίοδο που μπορούμε να περάσουμε! Καμία επαφή. Εκπλήσσομαι γιατί δεν δίνουμε τροφή ως ζευγάρι για τέτοια κουτσομπολιά. Θέλω να δω ποιος πήρε το θάρρος να πει κάτι τέτοιο συκοφαντικό. Δεν συμβαίνει τίποτα στον γάμο μας» μας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Νdp