Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Νέες εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο στις Σπέτσες

11 Οκτωβρίου, 202010:57 ΠΜ
More videos

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες, με τον αγαπημένο της, δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, στις Σπέτσες, η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας δίπλα του μόνο μερικούς καλούς φίλους και συγγενείς.

Και οι δύο έφτασαν στο ξωκκλήσι με καΐκι, αλλά όπως θέλουν τα έθιμα ο γαμπρός έφτασε πρώτος, φορώντας ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν. Στη συνέχεια έφτασε και η δημοφιλής τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και φορώντας ένα νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη το οποίο θύμιζε Σπανιόλα.

Η Ελεονώρα μετά το τέλος του μυστηρίου ανέβασε μία φωτογραφία, όπου είναι χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γράφοντας “Ευχαριστώ”!

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει από το καλοκαίρι το γάμο του για τις 10 Οκτωβρίου και πριν λίγες ημέρες υπήρξε η φημολογία ότι θα τον ακυρώσουν λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα όπως την είχε προγραμματίσει αρχικά, απλά έχοντας δίπλα του λιγότερα άτομα.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Νέες εικόνες από τον γάμο

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΓΑΜΟΣ
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News