Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕλεωνόρα Ζουγανέλη: Η ψεύτικη ακύρωση του γάμου, τα δύο νυφικά και ο...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ψεύτικη ακύρωση του γάμου, τα δύο νυφικά και ο φθινοπωρινός στολισμός

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, παρότι υποτίθεται πως είχε ακυρώσει τον γάμο της, παντρεύτηκε τελικά το Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, στις Σπέτσες.

Θυμίζουμε ότι στις 2 Οκτωβρίου η τραγουδίστρια είχε διαρρεύσει ότι ο γάμος της ακυρώνεται λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ακόμα και ο πατέρας της νύφης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, είχε μιλήσει σε εκπομπή και είχε δηλώσει ότι “δεν τον στεναχώρησε καθόλου η ακύρωση του γάμου της κόρης του”.

Προφανώς το ζευγάρι δεν ήθελε συνωστισμό από κάμερες εκπομπών που θα έσπευδαν να φωτογραφίσουν και επέλεξαν εκείνοι ποιοι θα ήταν εκεί, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Τα δύο νυφικά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, έχοντας δίπλα τους μόνο μερικούς καλούς φίλους και συγγενείς.

Γαμπρός και νύφη έφτασαν στο ξωκκλήσι με καΐκι. Ο γαμπρός έφτασε πρώτος, φορώντας ένα λευκό κοστούμι που το συνδύασε με ένα μαύρο παπιγιόν.

Στη συνέχεια έφτασε και η δημοφιλής τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, και φορώντας το ένα από τα δύο νυφικά που που δημιούργησε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Το δεύτερο νυφικό που φόρεσε… πρώτο

Το ζευγάρι έφθασε στις Σπέτσες την Παρασκευή μαζί με τους γονείς, τους κουμπάρους και λίγους φίλους. Εκεί έγινε και το πάρτι του γάμου, το οποίο έκαναν προκαταβολικά, ως pre-wedding party δηλαδή.

Αν και όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι κάζουαλ, η Ελεωνόρα φόρεσε ένα ακόμα νυφικό πολύ πιο πολυτελές από το κανονικό, το οποίο ήταν δαντελένιο. Το συνδύασε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η ευτυχισμένη νύφη φωτογραφήθηκε με τους κουμπάρους της μεταξύ των οποίων ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας και η δημιουργός Σάννυ Μπαλτζή. Λίγες φωτογραφίες από το πάρτι ανέβηκαν στα social media από τους καλεσμένους της.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Η μέρα του γάμου

Το Σάββατο, όλοι οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στο εκκλησάκι όπου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Η Ελεωνόρα, έφτασε με το καΐκι στο οποίο επέβαινε και ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Ο στολισμός της εκκλησίας όπως και η ανθοδέσμη της νύφης ήταν σε φθινοπωρινά χρώματα.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

Η άμαξα και το γεύμα σε ταβέρνα

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το καϊκι ενώ στη συνέχεια έφτασε στην ταβέρνα όπου έφαγαν όλοι μαζί με άμαξα.

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

 

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Στη συνέχεια ακολούθησε νέο πάρτι και το ζευγάρι τα έδωσε όλα στην πίστα…

Τα πιο σημαντικά