Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
celebritiesΕλεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρńματα από ό,τι ένας...

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρńματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται αλλά και για τον νόμο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας ότι θα κρατούσε και το κομμάτι για τις παρένθετες μητέρες.

Δείτε το βίντεο:

«Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κάποιος, μπορεί να διαφωνεί με κάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνεται τοξικός, ρατσιστικός, επιθετικός, ισοπεδωτικός και όλα τα σχετικά. Το βιογραφικό μου υπάρχει, είναι διαθέσιμο, όπως και των υπόλοιπων υποψηφίων, ως οφείλει να γίνεται. Μπορεί κάποιος να το διαβάσει και να το μελετήσει και να αποφασίσει αν πληρώ κάποιες προδιαγραφές για να μπορέσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία (που δέχομαι επίθεση).

Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο της εποχής που έχει ενταθεί με τη χρήση των social media. Το να παίρνεις αποσπασματικά και να εργαλειοποιείς πράγματα που έχουμε δείξει μετά από πολλή έρευνα και ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μίας εκπομπής, μίας και μιάμισης ώρας που στην εποχή της είχε κάνει αίσθηση ως πρωτοποριακή και είχε αγκαλιαστεί από τον κόσμο, και οι άνθρωποι που την αναδείκνυαν τότε, τώρα να τη χρησιμοποιούν δε θα ήθελα να το χαρακτηρίσω εγώ» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Θα ψήφιζα τον νόμο για την ισότητα στον γάμο. Με εκφράζει απόλυτα και ο τρόπος που παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο. Θα κρατούσα και το κομμάτι που αφορά και την παρένθετη μητέρα».

«Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ως ευρωβουλευτής. Απλά αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν καλά ότι το χρήμα δεν είναι για εμένα το πρώτο κίνητρο. Πολλές φορές έχω πει ότι θα κάνω κάτι στη ζωή μου με λιγότερα λεφτά γιατί μπορεί να με εκφράζει λίγο περισσότερο από κάτι άλλο που θα μου απέφερε μεγαλύτερο κέρδος. Έτσι λοιπόν και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που με έκανε να σκεφτώ και να πάρω την απόφαση ήταν η ατζέντα που αφορά και στα κοινωνικά ζητήματα» σημείωσε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.


Τα πιο σημαντικά