Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕλεονώρα Μελέτη: Οι ευχές στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη – «Μπαίνει στα...

Ελεονώρα Μελέτη: Οι ευχές στον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη – «Μπαίνει στα 40 και είμαστε στην ίδια δεκαετία»

Έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζει τη σημερινή ημέρα έχει η Ελεονώρα Μελέτη καθώς ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης έχει τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να εκφράσει και δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της προς τον σύσυγό της, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών, τις οποίες συνόδευσε με μερικά πολύ τρυφερά λόγια.

“Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα με υγεία και τύχη σε όλους !!!! Αλλά θα μου επιτρέψετε τη πιο δυνατή κ γλυκιά ευχή να τη δώσω σε αυτόν εδώ τον τύπο. Το ότι είναι ομορφόπαιδο είναι αυταπόδεικτο. Η ψυχή του όμως είναι ακόμα πιο όμορφη.

Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του σαφώς, αλλά είναι διαχειρίσιμα, εκτός βέβαια από τον τρόπο που σέρνει τις παντόφλες του. Έχει όμως τα βασικότερα ως τα καλύτερα που θα μπορούσε να έχει κ αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Ενσυναίσθηση, σεβασμό, υπομονή, πείσμα, ψυχραιμία, ευγένεια, αποδοχή, υποστήριξη, κατανόηση μα και ωραία φωνή. Και επιτέλους ο τύπος αυτός μπαίνει σήμερα στα 40 κ είμαστε τουλάχιστον στην ίδια δεκαετία” έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

H ανάρτηση και οι φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

1 29

2 20

5 7

Τα πιο σημαντικά