Ελένη Θεοχάρους για Κατσίφα: «Έχω ηθική υποχρέωση να ανοίξω το ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο»

November 6, 2018 10:07 PM
More videos

Η Κύπρια ευρωβουλευτής, Ελένη Θεοχάρους, θωρεί ως ηθική υποχρέωση να θέσει το ζήτημα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο Ευρωκοινοβούλιο και τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Αλβανία», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

«Ο Κατσίφας θα μπορούσε να συλληφθεί, αλλά εκτελέστηκε από την αλβανική αστυνομία», δήλωσε η ευρωβουλευτής.

Ενώ, όταν αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα και τις δηλώσεις αυτού, υποστήριξε, ότι, όπως και με τον Σ.Σολωμού, έτσι και με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο πρωθυπουργός της διαφοράς, όπως αναφέρει, τον θεωρεί ‘εξτρεμιστή’ και όχι, φυσικά, η Αθήνα.

«Έχω ηθική υποχρέωση να ανοίξω το ζήτημα της παραβίασης των δικαιωμάτων και της εκτέλεσης του Κατσίφα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», τόνισε η Θεοχάρους.

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι και παλαιότερες δηλώσεις της, η Ευρωβουλευτής, έχει αναφέρει ότι η δολοφονία του ήρωα Κατσίφα, θα αποτελέσει την αιτία για να ανοίξουν πάλι συζητήσεις σχετικά με την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ.

Σημειώνεται ότι σε προηγούμενες δηλώσεις της η βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέφερε ότι η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα ανοίξει προβλήματα με την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ.

Πηγή: echedoros-a.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: