Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕλένη Ράντου «Θα ήθελα να μεγαλώνω όμορφα, το καλύτερο “μπότοξ” είναι η...

Ελένη Ράντου «Θα ήθελα να μεγαλώνω όμορφα, το καλύτερο “μπότοξ” είναι η αγάπη»

Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, που με το ταλέντο και τους ρόλους που υποδύθηκε κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Η Ελένη Ράντου είναι μια ηθοποιός που έχει το θάρρος της γνώμης της, ενώ και στις εμφανίσεις της δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ, καθώς της αρέσει να μεγαλώνει όμορφα και φυσικά και χωρίς παρεμβάσεις.

Ελένη Ράντου: «Το καλύτερο μπότοξ είναι η αγάπη»

Όπως έχει μάλιστα δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ελένη Ράντου δεν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της, καθώς το καλύτερο «μπότοξ» για εκείνη είναι η αγάπη.

«Θα ήθελα να μεγαλώνω όμορφα, δεν θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να λέω ‘’πως έγινα έτσι;’’ Με στενοχωρεί καμιά φορά όταν υπάρχουν κακοπροαίρετα σχόλια ‘’α μωρή γέρασες’’. Θέλω να κρύβω μέσα μου λίγο χρόνο να το διαχειριστώ και να μεγαλώνω όμορφα αλλά έχω προσέξει πως για να μεγαλώνεις όμορφα, το καλύτερο “μπότοξ” είναι να έχεις αγάπη γύρω σου. Αν έχεις αγαπηθεί μεγαλώνεις όμορφα».

Ελένη Ράντου: «Από τα μπότοξ προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε»

«Στεγνώνεις, ειδικά οι γυναίκες στεγνώνουν χωρίς αγάπη. Από τα μπότοξ προτιμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε. Έχω κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα γύρω μου προετοιμάζοντας το μεσήλικο, όπου σιγά σιγά φτάνει, και θέλω να έχω γύρω μου ανθρώπους που δίνουν αγάπη. Κράτησα ανθρώπους γύρω μου που δεν έλκονται από την δυνατή Ελένη και αλλά από την αδύναμη. Και κατέληξα ότι αυτοί που αγάπησαν την αδυναμία μου αυτοί μπορούσαν να με αγαπήσουν. Αυτοί που μπορούν να με κάνουν να γεράσω και να είμαι όμορφη. Να είμαι μια νόστιμη μεγάλη γυναίκα και να μην είμαι μια γυναίκα στεγνή και που θα χρειάζεται το μπότοξ», έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου.

Ενώ η Ελένη Ράντου δεν απέκλεισε μελλοντική παρέμβαση εάν νιώσει πως πρέπει να το κάνει

«Δεν ξέρω τι θα έκανα. Σιχαίνομαι τις βαρυσήμαντες δηλώσεις. Θα έκανα ό,τι ένιωθα, αν το ένιωθα, όταν το ένιωθα… Ακόμα δεν το έχω νιώσει».

Η 57χρονη ηθοποιός είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα που κερδίζει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση.

Η Ελένη Ράντου μπορεί να είναι αρκετά ενεργή στα social media όμως σπάνια δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της, αφού θέλει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της.

Σε μερικές από τις αναρτήσεις της όμως, η Ελένη Ράντου κάνει την εξαίρεση, αφού ποζάρει με μαγιό ή σορτς και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 57 της χρόνια.

Φυσικά, η ίδια δεν διστάζει να φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αφού δεν το χρειάζεται, ενώ δεν συνηθίζει να βάφεται στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ελένη Ράντου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

10 13 768x768 1 11 13 749x937 1 12 10 768x576 1

Τα πιο σημαντικά