Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Νικολέτα από τις διακοπές τους

18 Αυγούστου, 2021 10:47 ΜΜ
More videos

Η Ελένη Ράντου απολαμβάνει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της, Νικολέτα, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την 25χρονη κόρη της που έχει αποκτήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

“Με καλή παρέα… παντού ειναι ωραια!!!” σχολίασε η ηθοποιός στο Facebook.

«Πήγα στην 5ημερη μαζί με την κόρη μου στο Λονδίνο. Αλλά έχω πάει μαζί της και σε πορεία. Είναι μοναχοπαίδι και είμαι υπερπροστατευτική. Πήγα μαζί της και στο Εράσμους στη Χάγη αλλά μόνο στην αρχή και στο τέλος. Ήμουν πάντα πολύ διακριτική. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα τηλέφωνό της. Η Νικολέττα ζητάει βοήθεια. Δεν είναι παιδί που θέλει να κρύβει τα προβλήματά της. Είμαστε πολύ κοντά. Ήθελα και δεύτερο παιδί, μάλιστα σκεφτήκαμε και την υιοθεσία αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων δεν το προχωρήσαμε» είχε αποκαλύψει η Ελένη Ράντου για την κόρη της στο The 2Night Show.