Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕλένη Ράντου: «Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο»

Ελένη Ράντου: «Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο»

Με αφορμή τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης ζωγραφικής της κόρης της, Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Ράντου παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων, που βρέθηκαν εκεί. «Νομίζω ότι από μικρή έχει πάρει τον ρόλο της φιλενάδας. Δίνει η μια κουράγιο στην άλλη. Μου είχε κλειδώσει την πόρτα του εργαστηρίου και είδα τα έργα της εδώ στην έκθεση. Μου ήρθαν κλάματα» είπε, με γεμάτη περηφάνεια, η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος πρόσφατα είπε δημόσια πως η ηθοποιός παραλίγο να πετάξει μια καρέκλα στον Γιώργο Κιμούλη, όταν εκείνος της ύψωσε τον τόνο της φωνής του, πριν από 33 χρόνια. «Ειλικρινά δεν ξέρω πώς του ήρθε Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Κιμούλη, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο. Η μητέρα του Ιάσωνα ήταν πολύ φίλη με τη δική μου μητέρα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει προκύψει από κάποιο κουτσομπολιό μεταξύ τους. Δεν πέταξα ποτέ καρέκλα στον Γιώργο».

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την κόρη του: «Το πουλάκι μας μεγάλωσε και αυτονομήθηκε»

Η έκθεση της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου ονομάζεται «Περί Οικειότητας» και φιλοξενείται στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι – κartάλος». Στα έργα της, καταγράφονται η δική της αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο. «Είμαι πολύ βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ να μιλήσω Είναι φοβερό. Το πουλάκι μας μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον ήσυχο, χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς. Έχουμε μια αρμονική ζωή με την Ελένη Ράντου. Αγαπιόμαστε» δήλωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Τα πιο σημαντικά