Ελένη Ψυχούλη: «Διαφωνώ με το body shaming αλλά το υπέρβαρο άτομο δεν είναι πρότυπο»

7 Ιουνίου, 20238:56 ΜΜ

Στο body shaming με το οποίο είναι αντίθετη αναφέρθηκε η Ελένη Ψυχούλη, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το υπέρβαρο άτομο δεν αποτελεί πρότυπο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε, επίσης, στις στυλιστκές της επιλογές αλλά και στον έρωτα.

«Υπάρχει μόνο κόπος για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Διαφωνώ με το body shaming. Το υπέρβαρο άτομο δεν είναι πρότυπο. Δεν μου επιτρέπω να μην γυμναστώ και να περάσω ένα όριο κιλών. Μία φορά πήρα 15 κιλά και πήγα στον διατροφολόγο» είπε και πρόσθεσε: «Ψωνίζω vintage ρούχα. Στο παρελθόν ψώνιζα από τα κινέζικα. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω δώσει πάνω από 15 ευρώ για ρούχα. Φοράω τα ίδια ρούχα όλη μέρα από το πρωί που πάω γυμναστήριο μέχρι το βράδυ που θα βγω.

Με πήγαν στα δικαστήρια, γιατί είχα γράψει αρνητική κριτική για ένα εστιατόριο και ζητούσαν εκατομμύρια. Δεν παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου, με τα social ξέρω τι κάνει. Δεν ξέρω αν θέλω να έχω νύφη. Όταν ήμουν νέα, έκανα one night stand. Πιστεύω δεν πρέπει να ντρεπόμαστε γι’ αυτά που ζούμε. Γεννήθηκα το 1963. Δεν μου αρέσει η εκπομπή “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”, δεν γελάω με αυτές τις εκπομπές. Έχω ζήσει πολλούς απόλυτους έρωτες. O απόλυτος έρωτας πρέπει να τελειώνει, γιατί μετά αρχίζει η απόλυτη βαρεμάρα».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News