Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με την κούκλα κόρη της Βαλέρια και η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή

29 Μαΐου, 2022 5:08 ΜΜ
More videos

H Ελένη δημοσίευσε φωτογραφία με την κούκλα κόρης της την Βαλέρια. Έτσι, μας έδειξε πόσο μοιάζουν! Η Βαλέρια Λάτσιου έχει μεγαλώσει πολύ και είναι φτυστή η μαμά της!

Αυτό, διότι ανήρτησε φωτογραφία με την κόρη της Βαλέρια και μας έδειξε το προσωπάκι της!

Είναι κούκλα και είναι ίδια η Ελένη! Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος είναι πια 13 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη! Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 13χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που έχει πάρει τα μάτια της, τη μύτη της και τα σαρκώδη χείλη της… Μεγαλώνει και μοιάζει στην Ελένη και τρανή απόδειξη η σημερινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη!

Ακολουθούν φωτογραφίες της μικρής Βαλέριας: