Ελένη Μενεγάκη: Οριστικά στο Mega – Η επίσημη ανακοίνωση

8 Απριλίου, 202111:31 ΠΜ
More videos

Ήδη από το καλοκαίρι άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον Alpha. Είναι πλέον οριστικό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση που στάλθηκε πριν λίγη ώρα στα ΜΜΕ.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News