Ελένη Μενεγάκη: «Μου έστειλε μήνυμα ο γιος μου και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι» – «Κοίτα μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα»

1 Ιουνίου, 20235:52 ΜΜ

H Ελένη Μενεγάκη έλαβε ένα μήνυμα που δεν περίμενε από τον 21χρονο γιο της σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής όπως αποκάλυψε την ώρα που έκανε εμπορική τοποθέτηση για αντηλιακά προϊόντα, αποκάλυψε πως ο Άγγελος Λάτσιος της έστειλε ένα μήνυμα που την αναστάτωσε.

«Ο γιος μου τώρα μου έστειλε φωτογραφία και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. «Κοιτά μανούλα χθες καήκαμε στη θάλασσα»! Κόκκινη η πλάτη», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Θέλω και εσείς να τα λέτε στα παιδιά σας, εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου… Μου λέει: καίει η πλάτη μου. Καίει η πλάτη σου; Γι’ αυτό λέμε βάζουμε τα αντηλιακά και ακόμα και όταν λες δεν ήταν τόσο ο καιρός», τόνισε η παρουσιάστρια απευθυνόμενοι στους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της.

«Μην σου κάνω όλη τη συνομιλία. «Μα δεν φαινόταν ότι είχε τόσο πολύ ήλιο και θα καούμε». Μα είσαι στη θάλασσα όμως και έκατσες 3 ώρες… Εεε θα καείς!», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News