Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Πόσο κοστίζει το νέο τους «παλάτι» στην...

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Πόσο κοστίζει το νέο τους «παλάτι» στην Κηφισιά;

Νέα επένδυση φαίνεται ότι έκανε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με το σύζυγο της Μάκη Παντζόπουλο, καθώς αγόρασαν ένα ακίνητο στην περιοχή της Κηφισιάς. Το μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα είναι 300 τ.μ. και βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής, σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα χθες, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με το σύζυγό της θα αφήσουν την παλιά τους γειτονιά στα Μελίσσια και θα εγκατασταθούν σε λιγότερο από 2 μήνες στο νέο τους σπίτι, μαζί με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό, καθώς θα πάει για σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που το γνωστό ζευγάρι προέβη σε αυτή την επενδυτική κίνηση και αποκάλυψε το πόσο κοστίζει, κατά προσέγγιση, η νέα τους κατοικία.

«Ο μέσος όρος της τιμής πώλησης των νέων σπιτιών στην Κηφισιά αγγίζει τα 5.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Πράγμα που σημαίνει ότι ένα ακίνητο αντίστοιχων τετραγωνικών με μία απλή μαθηματική πράξη κοστίζει 1.650.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.Τα πιο σημαντικά