Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Μενεγάκη για Φαίη Σκορδά: «Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα...

Ελένη Μενεγάκη για Φαίη Σκορδά: «Μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου»

Για την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, μετά την απώλεια του πατέρα της, μίλησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια τόνισε πως μπαίνει στη θέση της Φαίης και της έστειλε την αγάπη της.

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε συγκινημένη στην εκπομπή: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς»

«Έβλεπα προηγουμένως τη Φαίη που γύρισε στη δουλειά της μετά από το πολύ δυσάρεστο και τραγικό γεγονός… Για όλα τα παιδιά, ποτέ και κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί τη στιγμή που θα χάσει τον γονιό του.

Δείτε το βίντεοΔεν είπαμε τίποτα αυτές τις μέρες γιατί δεν μπορούσαμε να πούμε, τι να πούμε; Τώρα όμως, μιας και γύρισε, θέλω να πω το εξής, ότι πραγματικά μπαίνω στη θέση της και δυσκολεύομαι πάρα πολύ, παρά τα χρόνια και την εμπειρία μου.

Είναι πολύ δύσκολο όταν η ψυχή σου, το μέσα σου, δεν έχει πάρει το χρόνο της για να φτάσει σε μια ισορροπία. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομποτάκια και ο καθένας μας θέλει τον προσωπικό του χρόνο που του ταιριάζει», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε κλείνοντας: «Καλή επάνοδο Φαίη, εσύ ξέρεις πώς και τι πρέπει να κάνεις για να χειριστείς την καθημερινότητά σου. Την αγάπη μας!».

Τα πιο σημαντικά