Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
celebritiesΕλένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Έχει αλλάξει - Όταν βγαίνεις από έναν...

Ελένη Μενεγάκη για Δέσποινα Βανδή: «Έχει αλλάξει – Όταν βγαίνεις από έναν γάμο θέλεις τον χρόνο σου»

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της τον Θέμη Γεωργαντά για να συζητήσουν για τα MAD VMA 2024 που έρχονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει στον Θέμη για τη συνέντευξη που έκανε στην Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα του After Dark, αναφέροντας αρχικά: «Είδα τη συνέντευξη και λέω “Εντάξει, έχει περάσει και καιρός, ίσως αισθάνεται και η ίδια διαφορετικά, να μιλήσει για τη σχέση της”».

«Η ίδια είναι πολύ πιο επικοινωνιακή» τόνισε ο Θέμης Γεωργαντάς, με την Ελένη Μενεγάκη να λέει: «Ε, εντάξει. Στην αρχή, μέχρι να το ξεπεράσεις αυτό, νιώθεις λίγο αυτό… Καταλαβαίνεις… Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή».

Δείτε το βίντεο:«Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων» συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη για την Δέσποινα Βανδή.


Τα πιο σημαντικά