Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε συγκινημένη στα κόκκινα στο Mega μετά το 15μηνο «διαζύγιό» της

13 Σεπτεμβρίου, 2021 2:49 ΜΜ
More videos

Μετά το περίφημο διαζύγιό της με την τηλεόραση που κράτησε περίπου 15 μήνες, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στις οθόνες μας το μεσημέρι της Δευτέρας, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα…

Η Ελένη Μενεγάκη ντυμένη στα κόκκινα και με τις μελωδίες της Νατάσας Θεοδωρίδου καλησπέρισε τους τηλεθεατές από το εντυπωσιακό και εντελώς διαφορετικό πλατό της εκπομπής «Ελένη». Η παρουσιάστρια κάθισε στο κέντρο του τεράστιου καναπέ και αφού έστειλε ένα μεγάλο φιλί στους τηλεθεατές, είπε τα εξής:

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της.

Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω»!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, που θα σας έχω στη ζωή μου, στη δικιά μου ζωή. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του», τόνισε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα περπατάμε μαζί τα μεσημέρια. Εμείς θα είμαστε εδώ και τι θέλουμε να κάνουμε; Αυτό που αισθανόμουν ένα χρόνο που κάθισα σπίτι μου, είναι ότι εγώ αυτό που ήθελα να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.