Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Κοκκίδου: «Αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή, αγγίζοντας τον θάνατο»

Ελένη Κοκκίδου: «Αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή, αγγίζοντας τον θάνατο»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή “Τετ α τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος προβλήθηκε σήμερα το πρωί στο Happy Day.

Στο απόσπασμα αυτό, η Ελένη Κοκκίδου η οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και την οδήγησε πολύ κοντά στον θάνατο.

«Αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή μου. Αγγίζοντας τον θάνατο, γύρισε καπάκι η οπτική μου για τη ζωή. Γέμισα χαρά, κατάλαβα ότι η ζωή είναι ένα δώρο και ότι εσύ είσαι υπεύθυνος 100% γι’ αυτή. Αυτό που ήταν τρομακτικό για εμένα, ήταν το ότι έβαλα τους γονείς μου σε αυτή την περιπέτεια. Δεν κοιμόμουν για χρόνια και το ανοσοποιητικό μου σύστημα έφτασε στο μηδέν.

Οι γιατροί μου έλεγαν ότι ήμουν σαν γέρος 90 χρονών. Δεν υπήρχε ανοσοποιητικό από τα ξενύχτια τα οποία ερχόντουσαν από υπερένταση και ψυχική δυσκοιλιότητα. Είπα, “θα πολεμήσεις με νύχια και με δόντια”, για τους γονείς μου το έκανα γιατί αυτός που φεύγει δεν καταλαβαίνει. Αυτός που μένει είναι το θέμα. Η μητέρα μου εκ των υστέρων μου είπε ότι σκεφτόταν αν θα έρθει στην κηδεία ή όχι και αποφάσισε ότι δε θα άντεχε και μάλλον δε θα ερχόταν.

Φοβερά πράγματα. Γι’ αυτό λέω ότι ήμουν υπεύθυνη, γιατί από εξάντληση του εαυτού μου αυτό το μικρόβιο άρχισε να τρέχει στον οργανισμό και γέμισαν οι πνεύμονες πύον κτλ κτλ. Έζησα σε ένα κενοτάφειο. Η εντατική είναι πολύ δύσκολο πράγμα και δε φεύγει ποτέ από τη μνήμη σου» εξομολογήθηκε η Ελένη Κοκκίδου.Τα πιο σημαντικά