Ελένη Γερασιμίδου: «Κάηκαν όλα, ρούχα, παπούτσια… Δεν λάβαμε ποτέ μήνυμα από το 112»

21 Ιουλίου, 202212:51 ΜΜ
More videos

Για το σπίτι της στην Παλλήνη που κάηκε μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, τονίζοντας ότι χάθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

Η Ελένη Γερασιμίδου περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε με την οικογένειά της, ενώ το σπίτι της είχε παραδοθεί στις φλόγες.

«Είδαμε ότι πλησιάζει η φωτιά, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι θα καούμε. Έχουμε κινδυνεύσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στις 4 φύγαμε γιατί ήταν αφόρητος ο καπνός», συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι δεν έλαβαν ποτέ κανένα μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι στην περιοχή δεν έφτασε ποτέ πυροσβεστικό όχημα, «ήρθαν όλοι το απόγευμα όταν το σπίτι είχε σβηστεί και μαζεύαμε τα κομμάτια μας».

Aκόμη, ανέφερε ότι εκείνη όσο και οι οικογένειά της έμειναν χωρίς ρούχα και παπούτσια, καθώς κάηκαν όλα.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε επίσης για τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι το σπίτι της είχε καταστραφεί. Όπως σημείωσε, εκείνη είχε απομακρυνθεί από το σημείο όταν η ατμόσφαιρα έγινε αποπνηκτική και μια γειτόνισσά της την ενημέρωσε με κλάματα ότι καίγεται το σπίτι της.

Τέλος, δήλωσε: «Το σπίτι θα γίνει πιο μικρό, αλλά απαιτεί χρήμα και χρόνο και αυτά που έμειναν δεν είναι κατοικήσιμα. Δεν υπάρχει νερό και ρεύμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News