Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Γιατί να μην επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν...

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Γιατί να μην επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός της Ελλάδας;»

«Δεν βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί αλλά έχει πάρα πολλές καλοσύνες» αναφέρει η Ελένη Γερασιμίδου.

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα » παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλητις δύο μεγάλες απώλειες της ζωής της αλλά και το θέμα των ημερών για το Προεδρικό Διάταγμα 85 και τα πτυχία των δραματικών σχολών. Επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που θέλει να σκοτώσει τον σύζυγό της, στον Λάκη Λαζόπουλο και στα «πρωινάδικα»…

Εκεί έκλαψα πάρα πολύ

«Την αδελφή μου τη σκέφτομαι συνέχεια, όπως και τον αδελφό μου. Έβαλα πρόσφατα στο YouTube ένα υπέροχο τραγούδι του, γιατί ο αδελφός μου ήταν συνθέτης. Εκεί έκλαψα πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όταν τους έχασα» εξομολογείται η Ελένη Γερασιμίδου.

Βλέπω τα αδέρφια μου στο ύπνο μου

«Την αδελφή μου τη βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου, πάντα με χρωματιστά ρούχα κι εκείνο το ωραίο χαμόγελο. Και μετά από κάποια στιγμή λέω: μα εσύ πώς είσαι εδώ; Μου λέει, “μπορώ να έρχομαι”. Και της λέω, “τότε να έρχεσαι πιο συχνά”. Αυτές τις μέρες είδα και τον αδελφό μου, που είχα καιρό να τον δω» αναφέρει στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου ρωτήθηκε και για τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, τον οποίο υποστήριξε θερμά.

Δεν πιστεύω αυτά που λένε οι συναδέλφισσές μου

«Και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα; Πολύ σκληρή τιμωρία. Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου. Δε βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί αλλά έχει πάρα πολλές καλοσύνες» τόνισε

Πρέπει να σπουδάσει όποιος θέλει να γίνει ηθοποιός

«Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κανείς για να γίνει ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι επιστήμη, γι’ αυτό και αυτή η υποβίβαση που γίνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο άδικο» σημειώνει η Ελένη Γερασιμίδου σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο «Mega Καλημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
Τα πιο σημαντικά