Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Φιλίνη για τους γάμους των ομόφuλων: «Η οικογένεια χρειάζεται την αληθινή...

Ελένη Φιλίνη για τους γάμους των ομόφuλων: «Η οικογένεια χρειάζεται την αληθινή μητέρα και πατέρα»

Κύριο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο βρίσκεται ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών.

Η πασίγνωστη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων σχολίασε τους λόγους που δεν έγινε μητέρα αλλά και την άποψή της για τον γάμο μεταξύ ανθρώπων που έχουν το ίδιο φύλο.

Ελένη Φιλίνη για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη και σε σχετική ερώτηση , η Ελένη Φιλίνη χρησιμοποιώντας μία φράση του Λάκη Γαβαλά εξέφρασε τη γνώμη της γύρω από την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Εγώ θα δανειστώ και θα απαντήσω με μία λέξη που είπε ο Λάκης Γαβαλάς, που ο άνθρωπος δεν είναι ομοφοβικός. Η οικογένεια χρειάζεται την αληθινή μητέρα και τον αληθινό πατέρα… Τον άνθρωπο, ουσιαστικά.“Ο λόγος που δεν έγινε μητέρα

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά, η οποία ήταν συνειδητή. Όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν κάτι που δεν της βγήκε και πως πάντα ήθελε τα πράγματα ιδανικά στη ζωή της, σαν τα παραμύθια.

Μια μητέρα μπορεί να έλεγε ότι “Αν δεν έκανα παιδί, θα ήμουν η δυστυχισμένη γυναίκα στον κόσμο”. Για εμένα αυτό δεν ισχύει. Δεν μου βγήκε αυτό, τα πράγματα τα έβλεπα πιο ιδανικά γενικά στη ζωή μου, τα παραμύθια μου. Προτιμώ να μη κάνω κάτι από το να κάνω κάτι και να είναι μισό σε ουσιαστικά πράγματα και εδώ μιλάμε για ψυχές».

Τα πιο σημαντικά