Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
celebritiesΕλένη Χατζίδου: «Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος μαζί με τη μητέρα του, από...

Ελένη Χατζίδου: «Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος μαζί με τη μητέρα του, από τότε έχουμε μείνει παντρεμένοι όλοι μαζί»


Μία τρυφερή αποκάλυψη σχετικά με το ταξίδι του μέλιτος που πραγματοποίησε με τον Ετεοκλή Παύλου, έκανε η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου μέσα από την εκπομπή «Breakfast @Star».

Η συζήτηση ξεκίνησε με την αναφορά της Ναταλίας Γερμανού για το δικό της ταξίδι του μέλιτος με τον Πέτρο Ίμβριο, όπου τους συνόδευαν και φίλοι τους. Ακολουθώντας αυτήν την αναφορά, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι το δικό της ταξίδι του μέλιτος με τον Ετεοκλή Παύλου ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό, καθώς εκτός από την κόρη τους, τους συνόδευαν και η μητέρα του συζύγου της καθώς και ο αδελφός του.

1259 1063x797 1

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε στον αέρα: «Είπα και εγώ ότι αυτό είναι κάπως σαν διακοπές και όχι ταξίδι του μέλιτος, αλλά μετά μου απάντησε η Ελένη», με την Ελένη Χατζίδου να σχολιάζει:

«Μετά του θύμισα ότι εμείς πήγαμε με τη μαμά του και τον αδερφό του και τη Μελίτα μας φυσικά. Πήγαμε για ένα φαγητό οι δυο μας μια φορά. Από τότε έχουμε μείνει παντρεμένοι όλοι μαζί».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:Έμαθαν το πρωί τα ευχάριστα: Τεράστιες χαρές για Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλή Παύλου, σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου φαίνεται ότι είναι η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, αφού η εκπομπή “Breakfast@Star” σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα, τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής συνεχώς ανεβαίνουν και έχουν διαπιστωθεί πρωτιές, οι οποίες τρομάζουν τους αντιπάλους.

Η επιτυχία των Ελένης Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Μάλιστα, χθες, Πέμπτη, το ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση ξεπέρασε το 20% στο δυναμικό κοινό και κατάφερε να τερματίσει πρώτο, ενώ ανάλογα ήταν τα νούμερα τηλεθέασης όλες τις προηγούμενες μέρες.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Τα νούμερα τηλεθέασης, όπως αποτυπώθηκαν χθες, Πέμπτη, στην πρωινή ζώνη, στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο αντίστοιχα:

STAR BREAKFAST@STAR 20,6% 14,3%

STAR ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 15,4% 18,3%

ANT1 ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 14,8% 16,8%

ALPHA SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 12,8% 11,8%

ΣΚΑΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 8,5% 18,4%

MEGA ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 7,5% 8,1%

ΣΚΑΙ FAY’S TIME 7% 6,7%

ΕΡΤ 1 ΠΡΩΙΑΝ ΣΕ ΕΙΔΟΝ 6,2% 4,9%

OPEN ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΣΟΥ 4,5% 5,2%

Τα πιο σημαντικά