Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση για το ξύλο στα βραβεία MAD -...

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση για το ξύλο στα βραβεία MAD – «Το λιγότερο που όφειλα να κάνω…»

Θέση για το εξοργιστικό σκηνικό, με το άγριο ξύλο ανάμεσα σε τράπερ στην απονομή των MAD Video Music Awards 2022, πήρε η Έλενα Παπαρίζου.

Υπενθυμίζεται ότι το ντροπιαστικό περισταστικό συνέβη ανάμεσα στον SNIK και τον Light λίγο πριν η ίδια ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, μετά τη στάση της να αποχωρήσει ευθύς αμέσως από τον χώρο, εισπράττοντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλων, επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας μια ακόμα υποδειγματική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

“Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες , μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στην βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας”.

Τα πιο σημαντικά