Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈλενα Παπαρίζου: «Έχω δεχτεί κριτική για τα κιλά μου αλλά είμαι πιο...

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δεχτεί κριτική για τα κιλά μου αλλά είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια»

«Είναι περίεργη η φάση με την ελευθερία στο διαδίκτυο. Έχω δεχθεί πολλά και διάφορα σχόλια στα social media αλλά δεν με απασχολούν. Είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια»

Μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου στην κάμερα της εκπομπής Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού στο κλείσιμο της εβδομάδας.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε για την επανασύνδεση των Antique, τον έρωτα και την συμβίωση με τον σύζυγο της καθώς και τα σχόλια στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε πως «η επανασύνδεση των Antique ήταν πάρα πολύ συναισθηματική γιατί μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ήταν η αρχή μας. Δηλαδή ήμουν εγώ 17 και ο Νίκος 22 χρονών, ήμασταν παιδιά με εντελώς διαφορετικά background. Κάναμε την διακοπή, η οποία βέβαια διήρκεσε για αρκετά χρόνια και όταν ανταμωθήκαμε ξανά το 2019 πήραμε την κοινή απόφαση ότι πρέπει να κάνουμε μια επανασύνδεση. Είχαμε διαλέξει και το τραγούδι και νομίζω ότι έχουμε ακόμα αυτή την αθωότητα της αρχής και πάλι».

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι λογικό να συμβαδίζουν παράλληλα. Υπάρχουν περίοδοι που είσαι πιο πολύ ερωτευμένος και άλλοι που είσαι λιγότερο ερωτευμένος. Κανείς δεν έχει πει ότι η ζωή αυτή είναι εύκολη. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για να είναι μια σχέση καλή. Εννοείται πως είναι ο σύζυγος μου υποστηρικτικός με τα όνειρα μου γιατί είναι και αυτός ένας άνθρωπος που έχει τα όνειρα του και τους στόχους του. Συμβαδίζουμε μαζί, εννοείται ότι τα συζητάμε και πολλές φορές προλαβαίνει ο άλλος να πει την άποψη χωρίς να ρωτήσει ο άλλος γιατί έτσι κάνουν οι σύζυγοι».

«Είναι περίεργη η φάση με την ελευθερία στο διαδίκτυο. Έχω δεχθεί πολλά και διάφορα σχόλια στα social media αλλά δεν με απασχολούν. Είμαι πιο δυνατή από κάποια λόγια» συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά