Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΈλενα Κρεμλίδου: «Πλέоν έχω και πτuχίο, δεν έχω μόνο ωραία оπiσθıα»

Έλενα Κρεμλίδου: «Πλέоν έχω και πτuχίο, δεν έχω μόνο ωραία оπiσθıα»

“Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια” είπε.

H Έλενα Κρεμλίδου έκανε μια ανάρτηση χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία γνωστοποίησε πως είναι πλέον πτυχιούχος μετά από σχεδόν εννέα χρόνια σπουδών και σήμερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@star” για αυτό όσο και για την επαγγελματική της πορεία μέχρι σήμερα, το σώμα της και συγκεκριμένα τα οπίσθιά της αλλά και το Survivor.


“Σπουδάζω πάνω από 8 χρόνια, είμαι 27. Πέρασα στη σχολή που ήθελα, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω και ξεκίνησα σπουδές στο μάρκετινγκ. Η τηλεόραση με βοήθησε το 2016-2017 που ξεκίνησα για τη δουλειά μου στα social. Είχα πάει στα καλλιστεία, δεν θα ξαναπήγαινα.

429662464 424281116809946 821470071429496301 n

Είναι ωραίο να έχεις καλλίγραμμο σώμα, αλλά δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν μόνο τα ωραία μου οπίσθια. Καλό είναι και αυτό, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια. Η τηλεόραση νιώθω πως μου έχει φερθεί καλά. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους στην τηλεόραση, θα έκανα ένα τηλεπαιχνίδι”, είπε η Έλενα Κρεμλίδου.

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή της στο “Survivor” η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: “Στο Survivor έμαθα τον εαυτό μου και αντιμετώπισα την ασχήμια της ψυχής μου”.
Τα πιο σημαντικά