Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΈλενα Κρεμλίδου – Η «πληρωμένη» απάντηση στα σχόλια για τις σχέσεις της...

Έλενα Κρεμλίδου – Η «πληρωμένη» απάντηση στα σχόλια για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες

Η Έλενα Κρεμλίδου σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, μιλάει στο δεύτερο τεύχος του περιοδικού Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, για την προσωπική της ζωή. Αποκαλύπτει γιατί δεν τη φλερτάρουν οι άντρες όταν βγαίνει έξω, γιατί της είναι δύσκολο να φλερτάρει εκείνη με κάποιον, ενώ απαντά σε όλα όσα ακούγονται για τις προτιμήσεις της προς τους μαύρους άντρες.

Με αφορμή ένα ξέσπασμα της στο Instagram, η Έλενα Κρεμλίδου απαντά στον δημοσιογράφο του Nitro και ξεκαθαρίζει πως ό,τι κι αν κάνει στο κρεβάτι της, ό,τι χρώμα και να έχει, αφορά μόνο την ίδια και είναι επιλογή της.

«Συνήθως δεν κάθομαι να απαντήσω σε σχόλια για την ερωτική μου ζωή. Επειδή όμως ήταν έντονα τα σχόλια σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασα, αποφάσισα σε ένα συγκεκριμένο να απαντήσω. Ήθελα να απαντήσω σε όσους κάνουν αυτά τα σχόλια για τις σχέσεις μου με μαύρους. Μπορώ να κάνω παρέα και σεξ με όποιον θέλω, γιατί εγώ είμαι η κυρία του εαυτού μου.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το γιατί σχολιάζεται τόσο έντονα το χρώμα των ανθρώπων που επιλέγω; Θεωρώ ότι υπάρχει σίγουρα ρατσισμός, αλλά περισσότερο μια διάθεση προσβολής της ερωτικής μου ζωής, που βασίζεται σε αυτό το στερεότυπο για τα προσόντα των μαύρων. Περισσότερο απ΄όλα νομίζω είναι κόμπλεξ από κάποιους γιατί θα ήθελαν να με έχουν, αλλά με αυτή την αντίληψη δεν υπάρχει περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymedia.com.grΤα πιο σημαντικά