Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈλενα Ακρίτα: Το επικό σχόλιο για τη χυδαία χειρονομία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου...

Έλενα Ακρίτα: Το επικό σχόλιο για τη χυδαία χειρονομία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου έξω από τη ΓΑΔΑ

“Σεισμό” προκάλεσε στο facebook το επικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τη χυδαία χειρονομία της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, κατά των δημοσιογράφων, χθες Πέμπτη, έξω από τη ΓΑΔΑ.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, που έχει προκαλέσει σάλο, έκανε το εξής ειρωνικό σχόλιο: “Η Ουράνια Μιχαλολιάκου μιλάει με τη γλώσσα του πώματος”.
Έλενα Ακρίτα: Το επικό σχόλιο για τη χυδαία χειρονομία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου έξω από τη ΓΑΔΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πίσω μέρος ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο Μιχαλολιάκος ακολουθούσε ένα άλλο, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Οταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος άκουσε τις αποδοκιμασίες φώναξε και αυτός “Σκατορουφιάνοι”, απευθυνόμενος κυρίως στους δημοσιογράφους. Από την πλευρά της η κόρη του Ουρανία, άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες, τόσο προς τον κόσμο όσο και προς τους δημοσιογράφους, εξυβρίζοντάς τους.

Τα πιο σημαντικά