Έλενα Ακρίτα σε Μητσοτάκη: «Γύρνα πίσω ή έστω παραιτήσου»

29 Δεκεμβρίου, 20217:39 ΜΜ
More videos

«Η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια έπρεπε να κάνει την κηδεία του στη γραφική Ήπειρο, ώστε να μην ξεβολεύεται κι ο πρωθυπουργός…» σχολιάσε επίσης η δημοσιογράφος.

Στους επικριτές της, χωρίς να αποχωριστεί… φράση από την αιχμηρή πένα της, απάντησε η Έλενα Ακρίτα μετά τη χθεσινή κριτική της στην κυβέρνηση και τον σάλο που προκλήθηκε.

Η γνωστή δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στο Facebook, «κατακεραύνωνε» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς «με 20.000 κρούσματα, εκείνος έκανε διακοπές στην Ήπειρο με όλο του το σόι».

Σήμερα, Τετάρτη (29/12), μετά τη «σκόνη» που σήκωσε για τις διακοπές του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, την ώρα που η χώρα «φλέγεται» από τον κορονοϊό, επέστρεψε απαντώντας στους επικριτές και τους πολέμιούς της, διατρανώνοντας την πρόθεσή της να μην σταματήσει να κρίνει «μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία».

«Για δυο λόγους λυσσάνε μαζί μου. Πρώτον, γιατί ξέρουν πως ό,τι και να πουν εναντίον μου, δεν θα πάψω να κρίνω μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία. Δεύτερον, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως ούτε θεσούλες κυνηγώ ούτε ανάγκη τους έχω» γράφει.

Στη συνέχεια, αφού ξεκαθαρίζει πως γράφει αυτό που πιστεύει γιατί μπορεί και γιατί… έτσι, συμπληρώνει: «Γι’ αυτό ενώ λένε “μην ασχολείσαι μαζί της”, ξημεροβραδιάζονται στο προφίλ μου, προσδίδοντας στο δικό μου “άχου και δεν με νοιάζει” μια ευχάριστη πανανθρώπινη νότα.

«Εν ολίγοις, σας γράφω στα κόκκινα γοβάκια μου, χρυσά μου», καταλήγει.

Νωρίτερα, δε, η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει καυστικά πως η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια έπρεπε να κάνει την κηδεία του στην γραφική Ήπειρο, ώστε να μην ξεβολεύεται κι ο πρωθυπουργός…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News