Ελεγκτές μετρό στην Γερμανία κόντεψαν να πνίξουν επιβάτη που δεν είχε εισιτήριο

28 Ιουνίου, 20174:17 ΠΜ
More videos

Την οργή της κοινής γνώμης στη Γερμανία – σε σημείο που διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό – προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει ελεγκτές του προαστιακού στο Βερολίνου να συμπεριφέρονται απάνθρωπα σε έγχρωμο επιβάτη που τον έπιασαν χωρίς εισιτήριο.

Το βίντεο τράβηξε επιβάτης στο ίδιο βαγόνι, αυτόπτης μάρτυρας στην ντροπιαστική σκηνή και το ανέβασε στο Facebook.

This is what happens if you are caught without a ticket on the S-Bahn. Being black didn’t help ether, on the contrary! #racism #everydayracism

Δημοσιεύτηκε από Natalija Miletic στις Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

 

Στις εικόνες φαίνονται οι δύο ελεγκτές να πιάνουν τον μαύρο επιβάτη  από τον λαιμό, να τον τραβάνε , ενώ ένας από τους άνδρες της ασφάλειας τον πιάνει από τον λαιμό και ο άντρας ακούγεται καθαρά να προσπαθεί να πάρει ανάσα.

Μία γυναικά ακούγεται να λέει: «Αφήστε τον, ο άνθρωπος δεν σας έκανε τίποτα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, αυτό που κάνετε είναι ρατσιστικό».

Απτόητοι και με απόλυτη ψυχραιμία και ελεγκτές συνεχίζουν να τραβούν τον νεαρό μελαμψό άντρα που έχει γατζωθεί από μία κολόνα.

Τελικά καταφέρνουν να τον πετάξουν έξω από το βαγόνι και στη συνέχεια πέφτουν επάνω του και τον ακινητοποιούν, ενώ οι επιβάτες ακούγονται να επιπλήττουν τους άντρες της ασφάλειας.

facebook

[tz.de] [derwesten] [nws]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News