Ελέφαντας επανασυνδέεται με το μωρό που είχε υιοθετήσει πριν από χρόνια και η στιγμή είναι μαγική

7 Αυγούστου, 2015 4:41 ΜΜ
More videos

Είναι τραγικό αλλά οι ελέφαντες συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται ακόμη σαν αντικείμενα για την ψυχαγωγία των τουριστών. Η Mae Boon Sri και η Mebai, είναι δυο ελέφαντες από την Ταϊλάνδη, που έχουν περάσει μια ζωή γεμάτη παραμέληση, ασκώντας αυτό το άχαρο έργο.

Η Mebai χωρίστηκε από τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία όταν πουλήθηκε στην τουριστική βιομηχανία. Έτσι στο τουριστικό πάρκο, η Mae Boon Sri υιοθέτησε τη Mebai και την πρόσεχε σαν να ήταν δικό της παιδί, κάτι σαν «ελέφαντας νταντά». Ευτυχώς, η Mebai είχε μια μητρική φιγούρα να την φροντίζει.

Η Mebai στάθηκε αρκετά τυχερή μιας και κάποια στιγμή τη μετέφεραν σε ένα κοντινό Εθνικό Πάρκο – Άσυλο Ελεφάντων, όμως ο αποχωρισμός της από την τουριστική βιομηχανία ήταν γλυκόπικρος. Έπρεπε να αφήσει πίσω τη φίλη και νταντά της, Mae Boon Sri.

Χρόνια αργότερα, η ομάδα διάσωσης κατάφερε τελικά να πάρει τη Mae Boon Sri μακριά από το φρικτό τουριστικό πάρκο. Χρειάστηκαν πέντε ημέρες σκληρής δουλειάς για να οδηγήσουν οι διασώστες τη Mae Boon Sri στο νέο της σπίτι και το έκαναν χωρίς αλυσίδες και χωρίς κανέναν περιορισμό, θέλοντας να την κάνουν να νιώσει ελεύθερη. Όταν έφτασαν τελικά στο άσυλο, η Mebai ήταν εκεί για να την καλωσορίσει, μαζί με τη βιολογική της μητέρα η οποία είχε διασωθεί επίσης!

Η στιγμή που η Mae Boon Sri και η Mebai επανασυνδέονται είναι πραγματικά μαγική. Χαϊδεύει η μια την άλλη και βγάζουν κραυγές χαράς. Η βιολογική μητέρα της Mebai φαίνεται να γνωρίζει καλά πόσο αγαπάει η κόρη της τη νταντά της και χαίρεται που τη συναντά επιτέλους.

Όποιος έζησε αυτή την ξεχωριστή στιγμή είναι πολύ τυχερός! Δείτε τη συγκινητική επανένωση τους στο παρακάτω βίντεο και παρακαλούμε κοινοποιήστε την.